Multifunkciós sütők: jól bevált, megszokott receptekhez

Multifunkciós sütők: jól bevált, megszokott receptekhez

Az Electrolux sütők energiatakarékosak, könnyen kezelhetőek és tisztíthatók, nagy a sütőterük, egyenletesen sütnek és többféle sütőprogrammal rendelkeznek.

SteamBake sütők: tésztákhoz, süteményekhez, kenyerekhez

SteamBake sütők: tésztákhoz, süteményekhez, kenyerekhez

A gőzfunkcióval egy kis gőz képződik a sütőtérben, mely  finoman átjárja és megemeli a tésztát. Ezért a meggyes piskóta, a sajtos  rúd és az almás pite is szépen feljön, belül puha lesz, kívül pedig finom, ropogós kérget kap.

Kombinált gőzsütők: szenvedély és gasztronómia

Kombinált gőzsütők: szenvedély és gasztronómia

Az Electrolux kombinált gőzprogramos és sous vide programos sütőkben a forró levegő és a gőz együtt dolgozik. Ezért olyan egyedülállóan telt ízű, gazdag aromájú ételeket készíthet, mint a legjobb éttermek séfjei. A húsok csodálatosan szaftosak, a zöldségek  élénk színűek és roppanósak maradnak. Mivel a gőzprogramon készült ételekben megmaradnak a vitaminok és az ásványi anyagok, nem csak finomabb, de egészségesebb is lesz minden fogás.

44 termék - 1 / 3 oldal

Ajándék pizzakő szett

Az új Electrolux sütőben egyszerűen készíthetők ellenállhatatlanul finom fogások és az ajándék pizzakő szett segítségével ízletes pizzák készülhetnek. A sütőkövön gyorsan és egyenletesen oszlik el a hő, így a tészta tökéletesen ropogósra sül.

További információk

Hogyan kapod meg ajándék pizzakő szetted?

Kérjük, vásárlásod regisztráld a www.electrolux.hu weboldalon található promóciós felületen.

A tájékoztatás nem teljeskörű. Vásárlás előtt kérjük, tájékozódj a promóció részleteiről.


Az akció a promócióban részt vevő termékek esetében 2020.09.02. - 12.31. közötti időszakban, a készletek erejéig érvényes. A megadott időszakban a weboldalunkon megrendelt, és átvett termékekre vonatkozik.