A gőz felfrissíti a  ruhákat

A gőz felfrissíti a ruhákat

Nem kell minden használat után kimosni a ruhákat, elég csak gőzzel frissíteni. A SteamCare funkcióval rendelkező mosó-szárító gépekben a gőz hatására a szövetszálak ellazulnak és kisimulnak; ezáltal csökkennek a gyűrődések, kevesebb vasalás szükséges. A kevesebb mosásnak és vasalásnak köszönhetően a ruhák hosszú ideig úgy néznek ki mintha újak lennének.

Kíméletesebb, mint a kézi  mosás

Kíméletesebb, mint a kézi mosás

Az Electrolux PerfectCare mosó-szárító gépek kíméletesebben bánnak a ruhákkal, mint a kézi mosás. Automatikusan a ruhatöltethez igazítják a mosóprogramot; a ruhákat éppen annyi ideig, annyi víz és energia felhasználásával mossák tisztára, amennyi feltétlenül szükséges. A ruhák nem lesznek túlmosva,  nem bolyhosodnak és puha tapintásúak maradnak. Megőrzik eredeti formájukat, és hosszú idő múlva is úgy néznek ki, mintha újak lennének.

Gyengéd  szárítás

Gyengéd szárítás

Az Electrolux CycloneCare technológiájú szárítógépei a legfinomabb anyagokról is gondoskodnak. Egyenletes és kíméletes levegőszárítással biztosítják, hogy a ruhák megőrizzék eredeti formájukat, tapintásukat és megjelenésüket.

A GentleCare szárítógépek közel fele akkora hőmérsékleten szárítják a ruhákat, mint a hagyományos szárítógépek, ezért a ruhaneműk nincsenek kitéve feleslegesen nagy hőnek. Így nem roncsolódnak a szövetszálak, ráadásul jelentősen csökken az energiafogyasztás és a szárítás időtartama is.

39 termék - 1 / 3 oldal

További információk

Hogyan kapod meg az ajándékod?

Kérjük, vásárlásod regisztráld a www.electrolux.hu weboldalon található promóciós felületen.

A tájékoztatás nem teljeskörű. Vásárlás előtt kérjük, tájékozódj a promóció részleteiről.

Az akció a promócióban részt vevő termékek esetében 2020.10.06. - 2021.01.12. közötti időszakban, a készletek erejéig érvényes. A megadott időszakban a weboldalunkon megrendelt, és átvett termékekre vonatkozik.