Minden szövetszálat kezel

Az AEG ÖKOMix rendszer már azelőtt feloldja a vízben a mosószert és az öblítőt, mielőtt a víz a dobba kerülne. Ezáltal a tisztítószerek hatékonyabban fejtik ki hatásukat, közvetlenül az egyes szövetszálakon, tisztítva és ápolva azokat. AEG ÖKOMix mosógépek kíméletesebben tisztítanak, mint a kézi mosás; így a ruhák hosszabb ideig maradnak újszerűek.

Lágy vízzel mos és gőzzel frissít

Az AEG SoftWater technológiájú mosógépei lágyítják a vizet. A lágyításnak köszönhetően a mosószer hatékonysága nem csökken, a szövetek nem keményednek vagy fakulnak ki, és a ruhák hosszabb ideig megőrzik új állapotukat.

A ProSteam® funkcióval rendelkező mosógépek gőzzel frissítik a ruhákat, és a gyűrődéseket is csökkentik; így nem kell minden használat után mosni és kevesebbet kell vasalni.

Ruhára szabottan szárít

Az AEG AbsoluteCare® szárítógépek a ruhák anyagához igazítják a dob mozgását és a hőmérsékletet, legyen szó gyapjú, selyem, outdoor ruhaneműkről. A kíméletes szárításnak köszönhetően a ruhák megőrzik minőségüket, és kevésbé gyűrődnek.

A SensiDry® rendszerű szárítógépek alacsony hőmérsékletű technológiájának köszönhetően a ruhák nem lesznek a szükségesnél hosszabb ideig, vagy túl meleg levegővel szárítva, ezért a finom szövetszálak nem sérülnek, és a szárítás kevesebb energiával jár.

AEG L76270SL keskeny elöltöltős mosógép
A+++ • 6.5 kg • 1200 ford/perc • 450 mm • 49 dB(A) • inverter
  Rendelhető
163 900 Ft

Társak a mosókonyhában

A szárítógépben szárítás egészségesebb, mint a lakótérben teregetés és szárítás; emellett a nedves levegőre érzékeny tárgyakat, felületeket sem károsítja. Rengeteg helyet felszabadít az otthonodban, mivel már nem lesz tele száradó ruhákkal, ráadásul sokoldalúan elhelyezhető.

Szárítógép a gardróbban

A száraz ruhákat a szárítógépből közvetlenül a szekrénybe rakhatod. A szárítás közben nem jön ki nedves levegő, és nincs szükség extra szellőzésre sem. Azért a szekrényajtót hagyd nyitva működés közben! :)

Szárítógép a mosógép tetején

Ha kevés a helyed, a szárítógépet a mosógépen is elhelyezheted! Az AEG összeépítő kerettel különösebb szakértelem nélkül biztonságosan rögzítheted, a kihúzható tálcán a ruhákat össze is hajtogathatod.

További információk

Hogyan kapod meg az extra garanciát?

Kérjük, vásárlásod regisztráld a www.aeg.hu weboldalon található promóciós felületen.

A tájékoztatás nem teljeskörű. Vásárlás előtt kérjük, tájékozódj a promóció részleteiről.


Az akció a promócióban részt vevő termékek esetében 2019.08.22. - 2020.01.17. közötti időszakban, a készletek erejéig érvényes. A megadott időszakban a weboldalunkon megrendelt, és átvett termékekre vonatkozik.