Szárítás természetesen

Az AirDry rendszerű Electrolux mosogatógépek a természetes levegőáramlást felhasználva szárítják meg az edényeket. Az utolsó szárítási fázisban az ajtó automatikusan kinyílik, így a beáramló levegő elősegíti a száradást. A szárítási teljesítmény növelésének ez a természetes módja jelentős energiamegtakarítással jár.

Mitől megbízható az inverter motor?

Kevesebb mozgó alkatrészt tartalmaz, amely megbízhatóbbá teszi. Fordulatszáma változtatható a teljesítmény igénynek megfelelően. Csendes, tartós és rezgésmentes, ezért az ezzel szerelt háztartási gépeket éjjel is lehet használni. Az inverter motor hatékony és gazdaságos.

Segítség a be- és kipakolásban

Az Electrolux ComfortLift rendszerű mosogatógépekben egy lift segítségével felemelhető az alsó kosár. Ezáltal még kényelmesebb az edények pakolása.Ebben a kategóriában nincs egy termék sem, ami megfelel a keresési feltételnek.

További információk

Hogyan kapod meg az ajándék Jar kapszuláid?

Kérjük, vásárlásod regisztráld a www.electrolux.hu weboldalon található promóciós felületen.

A tájékoztatás nem teljeskörű. Vásárlás előtt kérjük, tájékozódj a promóció részleteiről.


Az akció a promócióban részt vevő termékek esetében 2019.06.07. - 08.30. között vagy a készletek erejéig érvényes. A megadott időszakban a weboldalunkon megrendelt, és átvett termékekre vonatkozik.