Extra szórókar a tisztább edényekért

Extra szórókar a tisztább edényekért

Az AEG ProCleanTM mosogatógépek rendelkeznek egy szatelit szórókarral is, mely gondoskodik róla, hogy a vízsugár mindenhova eljusson, még a készülék nehezen elérhető részeibe is. Ezért az edények az elhelyezésüktől függetlenül tiszták lesznek.

Biztonsági öv a törékeny poharaknak

Biztonsági öv a törékeny poharaknak

A gumigyűrűk finoman fogják a poharak szárát és a kelyhek stabilan ülnek a puha gumitüskéken. Stabilitást és védelmet nyújtanak a törékeny üvegpoharaknak a tisztítási folyamat során.

Természetes szárítás

Természetes szárítás

Az AirDry rendszerű AEG mosogatógépek a természetes levegőáramlást felhasználva szárítják meg az edényeket. Az utolsó szárítási fázisban az ajtó automatikusan kinyílik, így a beáramló levegő elősegíti a száradást. A szárítási teljesítmény növelésének ez a természetes módja jelentős energiamegtakarítással jár.

Mitől megbízható az inverter motor?

Mitől megbízható az inverter motor?

Kevesebb mozgó alkatrészt tartalmaz, amely megbízhatóbbá teszi. Fordulatszáma változtatható a teljesítmény igénynek megfelelően. Csendes, tartós és rezgésmentes, ezért az ezzel szerelt háztartási gépeket éjjel is lehet használni. Az inverter motor hatékony és gazdaságos.

0 termék - 1 / 0 oldal

További információk

Hogyan kapod meg a garanciát?

Kérjük, vásárlásod regisztráld a www.aeg.hu weboldalon található promóciós felületen.

A tájékoztatás nem teljeskörű. Vásárlás előtt kérjük, tájékozódj a promóció részleteiről.


Az akció a promócióban részt vevő termékek esetében 2019.02.01-től visszavonásig vagy a készletek erejéig érvényes. A megadott időszakban a weboldalunkon megrendelt, és átvett termékekre vonatkozik.