Mitől megbízható az inverter motor?

Kevesebb mozgó alkatrészt tartalmaz, amely megbízhatóbbá teszi. Fordulatszáma változtatható a teljesítmény igénynek megfelelően. Csendes, tartós és rezgésmentes, ezért az ezzel szerelt háztartási gépeket éjjel is lehet használni. Az inverter motor hatékony és gazdaságos.

Minden szövetszálat kezel

Az AEG ÖKOMix rendszer már azelőtt feloldja a vízben a mosószert és az öblítőt, mielőtt a víz a dobba kerülne. Ezáltal a tisztítószerek hatékonyabban fejtik ki hatásukat, közvetlenül az egyes szövetszálakon, tisztítva és ápolva azokat. AEG ÖKOMix mosógépek kíméletesebben tisztítanak, mint a kézi mosás; így a ruhák hosszabb ideig maradnak újszerűek.

Lágy vízzel mos és gőzzel frissít

Az AEG SoftWater technológiájú mosógépei lágyítják a vizet. A lágyításnak köszönhetően a mosószer hatékonysága nem csökken, a szövetek nem keményednek vagy fakulnak ki, és a ruhák hosszabb ideig megőrzik új állapotukat.

A ProSteam® funkcióval rendelkező mosógépek gőzzel frissítik a ruhákat, és a gyűrődéseket is csökkentik; így nem kell minden használat után mosni és kevesebbet kell vasalni.

Ruhára szabottan szárít

Az AEG AbsoluteCare® szárítógépek a ruhák anyagához igazítják a dob mozgását és a hőmérsékletet, legyen szó gyapjú, selyem, outdoor ruhaneműkről. A kíméletes szárításnak köszönhetően a ruhák megőrzik minőségüket, és kevésbé gyűrődnek.

A SensiDry® rendszerű szárítógépek alacsony hőmérsékletű technológiájának köszönhetően a ruhák nem lesznek a szükségesnél hosszabb ideig, vagy túl meleg levegővel szárítva, ezért a finom szövetszálak nem sérülnek, és a szárítás kevesebb energiával jár.Ebben a kategóriában nincs egy termék sem, ami megfelel a keresési feltételnek.

További információk

Hogyan kapod meg a garanciát?

Kérjük, vásárlásod regisztráld a www.aeg.hu weboldalon található promóciós felületen.

A tájékoztatás nem teljeskörű. Vásárlás előtt kérjük, tájékozódj a promóció részleteiről.


Az akció a promócióban részt vevő termékek esetében 2019.02.01-től visszavonásig vagy a készletek erejéig érvényes. A megadott időszakban a weboldalunkon megrendelt, és átvett termékekre vonatkozik.