Minden szövetszálat kezel

Minden szövetszálat kezel

Az AEG ÖKOMix rendszer már azelőtt feloldja a vízben a mosószert és az öblítőt, mielőtt a víz a dobba kerülne. Ezáltal a tisztítószerek hatékonyabban fejtik ki hatásukat, közvetlenül az egyes szövetszálakon, tisztítva és ápolva azokat. AEG ÖKOMix mosógépek kíméletesebben tisztítanak, mint a kézi mosás; így a ruhák hosszabb ideig maradnak újszerűek.

Lágy vízzel mos és gőzzel frissít

Lágy vízzel mos és gőzzel frissít

Az AEG SoftWater technológiájú mosógépei lágyítják a vizet. A lágyításnak köszönhetően a mosószer hatékonysága nem csökken, a szövetek nem keményednek vagy fakulnak ki, és a ruhák hosszabb ideig megőrzik új állapotukat.

A ProSteam® funkcióval rendelkező mosógépek gőzzel frissítik a ruhákat, és a gyűrődéseket is csökkentik; így nem kell minden használat után mosni és kevesebbet kell vasalni.

Ruhára szabottan szárít

Ruhára szabottan szárít

Az AEG AbsoluteCare® szárítógépek a ruhák anyagához igazítják a dob mozgását és a hőmérsékletet, legyen szó gyapjú, selyem, outdoor ruhaneműkről. A kíméletes szárításnak köszönhetően a ruhák megőrzik minőségüket, és kevésbé gyűrődnek.

A SensiDry® rendszerű szárítógépek alacsony hőmérsékletű technológiájának köszönhetően a ruhák nem lesznek a szükségesnél hosszabb ideig, vagy túl meleg levegővel szárítva, ezért a finom szövetszálak nem sérülnek, és a szárítás kevesebb energiával jár.

Mitől megbízható az inverter motor?

Mitől megbízható az inverter motor?

Kevesebb mozgó alkatrészt tartalmaz, amely megbízhatóbbá teszi. Fordulatszáma változtatható a teljesítmény igénynek megfelelően. Csendes, tartós és rezgésmentes, ezért az ezzel szerelt háztartási gépeket éjjel is lehet használni. Az inverter motor hatékony és gazdaságos.

0 termék - 1 / 0 oldal

További információk

Hogyan kapod meg a garanciát?

Kérjük, vásárlásod regisztráld a www.aeg.hu weboldalon található promóciós felületen.

A tájékoztatás nem teljeskörű. Vásárlás előtt kérjük, tájékozódj a promóció részleteiről.


Az akció a promócióban részt vevő termékek esetében 2019.02.01-től visszavonásig vagy a készletek erejéig érvényes. A megadott időszakban a weboldalunkon megrendelt, és átvett termékekre vonatkozik.