A gőz felfrissíti a ruhákat

A gőz felfrissíti a ruhákat

Nem kell minden használat után kimosni a ruhákat, elég csak gőzzel felfrissíteni. A SteamCare rendszerű mosógépek gőz funkciójának hatására a szövetszálak ellazulnak és kisimulnak, ezáltal csökkennek a gyűrődések, kevesebb vasalás szükséges. A kevesebb mosásnak és vasalásnak köszönhetően a ruhák hosszú ideig úgy néznek ki mintha újak lennének.

Kíméletesebb, mint a kézi mosás

Kíméletesebb, mint a kézi mosás

Az Electrolux PerfectCare mosógépek kíméletesebben bánnak a ruhákkal, mint a kézi mosás. Automatikusan a ruhatöltethez igazítják a mosóprogramot, a ruhákat éppen annyi ideig, annyi víz és energia felhasználásával mossák tisztára, amennyi feltétlenül szükséges. A ruhák nem lesznek túlmosva,  nem bolyhosodnak és puha tapintásúak maradnak. Megőrzik eredeti formájukat, és hosszú idő múlva is úgy néznek ki, mintha újak lennének.

Gyengéd szárítás

Gyengéd szárítás

A GentleCare rendszerű szárítógépek közel fele akkora hőmérsékleten szárítják a ruhákat, mint a hagyományos szárítógépek, ezért a ruhaneműk nincsenek kitéve feleslegesen nagy hőnek. Így nem roncsolódnak a szövetszálak, ráadásul jelentősen csökken az energiafogyasztás és a szárítás időtartama is.

A CycloneCare technológia a legfinomabb anyagokról is gondoskodik, az egyenletes és kíméletes levegőszárítás biztosítja, hogy a ruhák megőrizzék eredeti formájukat,tapintásukat és megjelenésüket.

Mitől megbízható az inverter motor?

Mitől megbízható az inverter motor?

Kevesebb mozgó alkatrészt tartalmaz, amely megbízhatóbbá teszi. Fordulatszáma változtatható a teljesítmény igénynek megfelelően. Csendes, tartós és rezgésmentes, ezért az ezzel szerelt háztartási gépeket éjjel is lehet használni. Az inverter motor hatékony és gazdaságos.

0 termék - 1 / 0 oldal

További információk

Hogyan kapod meg a garanciát?

Kérjük, vásárlásod regisztráld a www.electrolux.hu weboldalon található promóciós felületen.

A tájékoztatás nem teljeskörű. Vásárlás előtt kérjük, tájékozódj a promóció részleteiről.


Az akció a promócióban részt vevő termékek esetében 2019.02.01-től visszavonásig vagy a készletek erejéig érvényes. A megadott időszakban a weboldalunkon megrendelt, és átvett termékekre vonatkozik.